_preke_tiekejo_sandelyje

Piekarams skapītis 400894

84 
vidēji 9 d.d.
100 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
410 mm
Platums:
1200 mm
Dziļums:
320 mm
Plāksnes biezums:
16 mm
Fasādes biezums:
16 mm
Augšējās plāksnes biezums:
16 mm
Durvju daudzums:
2 gab.
Svars:
17 kg
Vidējais piegādes laiks:
9 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Plaukti:
  • Nav
Rokturi:
  • Plastmasa
Krāsa:
  • Balts
  • Artisan ozols
Materiāli:
  • LKSP
Papildus materiāls:
  • ABS
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
400901
Aizsargātas malas
Mēbeļu stiprināšana

Aizsargātas malas

Mēbeļu malas ir pārklātas ar apdares lenti - šis materiāls ir izgatavots no stipras plastmasas, ko parasti izmanto, lai aizsargātu mēbeļu paneļu malas.

Mēbeļu stiprināšana

Pirms mēbeļu stiprināšanas pārliecinieties, vai skrūves ir piemērotas sienai, pie kuras tiks piestiprināta mēbeles, šī darbība nodrošinās stiprinājuma kvalitāti. Piekaramajām vai pie sienas stiprināmām mēbelēm stiprinājuma skrūves nav iekļautas komplektācijā, tāpēc par tām būs jārūpējas pašiem. Izvēlieties mēbeļu stiprinājuma skrūves atbilstoši mēbeļu svaram un sienas tipam: reģipsis, koks, betons utt. Katrai sienai ir nepieciešamas dažāda veida skrūves vai pat urbšanas dziļums Kvalitātes nodrošināšanai izvēlieties tikai tādas skrūves, kas piemērotas konkrētam sienas materiālam.
Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Jaunieša istabas iekārtošana vecākiem ir liels izaicinājums. Jauniešu istabā jābūt vietai gan mācībām, gan atpūtai, kā arī vietai, kur glabāt lietas un drēbes. Mēbeļu kolekcija lieliski apvieno visas šīs vajadzības un ir piemērota aktīvai pusaudžu istabai. Funkcionalitāte, komforts un pievilcīgs dizains – tā var raksturot kolekcijas mēbeles.

Mūsdienīga izskata mēbeles ir pieejamas aktuālās krāsu kombinācijās: "Artisan" ozols ar baltu vai "Artisan" ozols ar baltu un pelēku. Mēbelēm piestiprinātie apaļie rokturi ir interesants kolekcijas dekoratīvs elements, kas piešķir mēbelēm rotaļīgumu. Iekārtot jaunieša istabu iespējams, izvēloties mēbeles no plašā individuālo mēbeļu klāsta vai izvēloties jau gatavus mēbeļu komplektus. Šīs jauniešu istabas mēbeles ir izgatavotas no izturīgiem materiāliem, kas ļaus Jums izbaudīt mēbeles daudzus gadus uz priekšu. Visu mēbeļu malas ir aizsargātas ar triecienizturīgu materiālu.