_preke_tiekejo_sandelyje

Tv galds 251404

126 
vidēji 5 d.d.
94 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
370 mm
Platums:
1000 mm
Dziļums:
500 mm
Kāju augstums:
25 mm
Atvilktņu skaits:
1 gab.
Svars:
28 kg
Vidējais piegādes laiks:
5 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Plastmasa
Bremzes:
Galda veids:
  • Ar atvilktnēm
Elektroinstalācijas atveres:
Krāsa:
  • Melns
  • Glancēts balts
Materiāli:
  • LKSP
Papildus materiāls:
  • Rūdīts stikls
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
251404

Video

Rūdīts stikls
Ražots Eiropas Savienībā

Rūdīts stikls

Tas ir termiski apstrādāts stikls, kura mehāniskā pretestība ir 5-6 reizes lielāka nekā parastajam, neapstrādātajam stiklam. Tāpēc stikls kļūst izturīgāks pret mehāniskiem triecieniem, augstām temperatūrām un tā svārstībām. Saplīstot, stikls sadrūp daudzos mazos gabaliņos, kas nav tik asi, kā parastais stikls.

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Kolekciju raksturo fasāžu spīdums, kas skaisti saplūst ar rūdīta stikla dekorētām vitrīnām. Gaišas krāsas, gludas spīdīgas virsmas, skaidras vienkāršas formas, kas rada viegluma un tīrības sajūtu.

Baltas vitrīnas fasādes papildina rūdīta stikla ieliktnis, kas dekorēts ar melnu rāmi. Mēbelēs tiek izmantoti arī diezgan plati rokturi, kas atbilst melnajiem rāmjiem. Turklāt vitrīnās iespējams integrēt LED apgaismojumu, kas kolekcijai piešķirs vēl lielāku greznību un ekskluzivitāti. Šīs kolekcijas mēbelēm ir kluss aizvēršanas mehānisms - durvis un atvilktnes tiek apturētas tieši pirms aizvēršanas un tiek lēnām ievilktas, tādējādi neradot papildu troksni. Saskaņotas krāsas un materiāli rada vienotu attēlu mājas interjerā. Mēbelēm ir stingras formas un diezgan kontrastējoša krāsa.