Ieteicams
_preke_tiekejo_sandelyje

Bīdāmās durvis 505543

1 040 
vidēji 9 d.d.
100 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Kolekcija:
Durvju augstums:
2040 mm
Durvju platums:
960 mm
Biezums:
16 mm
Bīdāmo durvju sistēmas izmēri:
2114 x 1930 mm
Svars:
54 kg
Vidējais piegādes laiks:
9 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Spogulis:
  • Nav
Bīdāmo durvju īpašības:
  • Alumīnija sliedes
  • Universāls
  • Klusais aizvēršanas mehānisms
Rokturi:
  • Metāls
Krāsa:
  • Priede
Materiāli:
  • Koks
Papildus materiāls:
  • Metāls
  • MDF
Materiāla veids:
  • Tērauds
Koks:
  • Priede
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
505543
Metāla rokturi
Koks
Universālas durvis
Klusais aizvēršanas mehānisms
Bīdāmās durvis
Sienā iebūvējamās bīdāmās durvis
Durvju stiprināšana
Ražots Eiropas Savienībā

Universālas durvis

Šāda veida bīdāmās durvis var uzstādīt gan kreisajā, gan labajā pusē. Katram no mums ir citādāki ieradumi, tāpēc, pirms durvju uzstādīšanas, padomājiet, kurā pusē Jums tās būtu piemērotākas.

Klusais aizvēršanas mehānisms

Šim mehānismam ir īpaši amortizatori, un, tieši pirms aizvēršanas, durvis tiek apturētas un lēnām iebīdītas, tādējādi neradot troksni.

Bīdāmās durvis

Bīdāmās durvis ir mūsdienīgs un praktisks risinājums tiem, kas meklē alternatīvu parastajām iekšdurvīm. Šāda veida durvis ir ideāli piemērotas, lai atdalītu telpas Jūsu mājā, neatkarīgi no tā, cik lielas vai mazas tās ir. Izvēlēties piemērotas bīdāmās durvis būs pavisam vienkārši, jo tās Jūs atradīsiet dažādu krāsu un dizaina varācijās. Durvīm ir pielāgots bīdāmais mehānisms, kas ir nostiprināts augšpusē, garantējot vienmērīgu durvju kustību un konstrukcijas stabilitāti. Lūdzu, ņemiet vērā, ka bīdāmo durvju uzstādīšanai nepieciešama atbilstoša sienas konstrukcija.
Lasīt vairāk

Sienā iebūvējamās bīdāmās durvis

Sienā stiprināmās durvis ir inovatīvs risinājums, kas Jums patiks, pateicoties to elegantajam, mūsdienīgajam dizainam. Ja vēlaties šāda veida durvis savā mājoklī, ir svarīgi iepriekš sagatavoties. Durvju rāmis tiek ievietots sienā, tādēļ šīs sistēmas uzstādīšana ir jāveic būvdarbu vai remonta laikā.

Durvju stiprināšana

Ir svarīgi pareizi piestiprināt bīdāmās durvis. Šāda veida durvīm komplektā nav stiprinājuma skrūves, tāpēc par tām būs jārūpējas pašiem. Katrai sienai ir jāizmanto cita veida skrūves vai pat urbšanas dziļums. Izvēlieties stiprinājuma skrūves atbilstoši durvju svaram un sienas veidam: mūra, koka utt.

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk