Paziņojums Žurnālu galdiņš 65851 has zero inventory and is removed from the cart
Ieteicams
_preke_tiekejo_sandelyje

Žurnālu galdiņš 65851

2
282 
Nav noliktavā

Apraksts

Izmēri

Kolekcija:
Augstums:
400 mm
Diametrs:
800 mm
Svars:
29 kg
Maksimāla svara izturība:
20 kg
Vidējais piegādes laiks:
10 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Galda virsmas materiāls:
  • Marmors
Krāsa:
  • Balts
  • Melns
Materiāli:
  • Metāls
Produkta kods:
65851
Marmors

Marmors

Marmors izstaro greznību un izsmalcinātu eleganci. Lai mēbeles ar marmora virsmu varētu baudīt ilgu laiku, ir nepieciešams par tām pienācīgi parūpēties.

Marmors ir porains materiāls, tas ātri absorbē šķidrumus. Lai saglabātu sākotnējo virsmas stāvokli, ieteicams to pārklāt ar īpašu aizsargmateriālu. Virsmas piesūcināšanas biežums ir atkarīgs no tā, kā tiek izmantota marmora virsma. Intensīvi izmantotās virsmas ieteicams piesūcināt ik pēc 6 mēnešiem.

Marmors ir salīdzinoši mīksts materiāls, tāpēc tas ir vairāk pakļauts skrāpējumiem. Marmora virsmas pārklāšana ar aizsargmateriālu aizsargās to ne tikai no traipiem, bet arī no skrāpējumiem. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka laika gaitā skābās vielas (tādas kā augļi, kafija, alkohols utt.) var sabojāt aizsargslāni. Tāpēc uz marmora virsmas nav ieteicams lietot asus instrumentus vai karstus traukus. Tā vietā izmantojiet griešanas dēļus vai mīkstus paliktņus.

Marmora kopšanai lieliski piemēroti ir neitrālie tīrīšanas līdzekļi, kas domāti dabīgam akmenim. Notīriet izšļakstītos šķidrumus, viegli noslaukot tos ar tīru drānu, bet izvairieties no virsmas berzēšanas.

Marmora raksts un tonis var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Lasīt vairāk

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk