_preke_tiekejo_sandelyje

Vitrīna 487006

267 
vidēji 4 d.d.
100 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
1370 mm
Platums:
880 mm
Dziļums:
390 mm
Plāksnes biezums:
16 mm
Fasādes biezums:
16 mm
Augšējās plāksnes biezums:
22 mm
Kāju augstums:
95 mm
Durvju daudzums:
3 gab.
Virsmas maksimālā slodze:
15 kg
Pamatnes maksimālā slodze:
10 kg
Vidējais piegādes laiks:
4 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Plastmasa
Mēbeļu veids:
  • Ar durvīm
Rokturi:
  • Plastmasa
Krāsa:
  • Melns
  • Ozols
LED:
  • Nav
Materiāli:
  • LKSP
  • Rūdīts stikls
Papildus materiāls:
  • MDF
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
487008

Video

Rūdīts stikls
Mēbeļu stiprināšana
Ražots Eiropas Savienībā

Rūdīts stikls

Tas ir termiski apstrādāts stikls, kura mehāniskā pretestība ir 5-6 reizes lielāka nekā parastajam, neapstrādātajam stiklam. Tāpēc stikls kļūst izturīgāks pret mehāniskiem triecieniem, augstām temperatūrām un tā svārstībām. Saplīstot, stikls sadrūp daudzos mazos gabaliņos, kas nav tik asi, kā parastais stikls.

Mēbeļu stiprināšana

Pirms mēbeļu stiprināšanas pārliecinieties, vai skrūves ir piemērotas sienai, pie kuras tiks piestiprināta mēbeles, šī darbība nodrošinās stiprinājuma kvalitāti. Piekaramajām vai pie sienas stiprināmām mēbelēm stiprinājuma skrūves nav iekļautas komplektācijā, tāpēc par tām būs jārūpējas pašiem. Izvēlieties mēbeļu stiprinājuma skrūves atbilstoši mēbeļu svaram un sienas tipam: reģipsis, koks, betons utt. Katrai sienai ir nepieciešamas dažāda veida skrūves vai pat urbšanas dziļums Kvalitātes nodrošināšanai izvēlieties tikai tādas skrūves, kas piemērotas konkrētam sienas materiālam.
Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Pievilcīga dizaina un praktiska mēbeļu kolekcija, kas nodrošina estētisku izskatu un ērtu uzglabāšanu jebkurā telpā. Šīs kolekcijas mēbeles grezno melnas plastmasas kājas un rokturi, kas piešķir tām izteiksmīgumu. Mūsdienīgo kontrastējošo dizainu vēl vairāk papildina ozolkoka krāsa, kas papildināta ar melniem elementiem. Šī kombinācija ir ne tikai vizuāli pievilcīga, bet arī rada dabiskuma un siltuma sajūtu mājās. Stikla plaukti un durvis ir izgatavoti no rūdīta stikla, kas ir drošāks un izturīgāks par parasto stiklu. Turklāt kolekcijai ir iespēja atsevišķi pasūtīt enerģiju taupošu LED apgaismojumu, kas jūsu interjeram piešķirs modernu un spilgtu akcentu. Ar šo kolekciju varat viegli izveidot harmonisku viesistabu vai priekšistabu vai papildināt jebkuru citu telpu mājās.