_preke_tiekejo_sandelyje

Stāvošs vannas skapītis 469250

143 
vidēji 12 d.d.
9 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
840 mm
Platums:
460 mm
Dziļums:
330 mm
Galda virsmas biezums:
37 mm
Plāksnes biezums:
15 mm
Fasādes biezums:
16 mm
Kāju augstums:
60 mm
Durvju daudzums:
1 gab.
Atvilktņu skaits:
1 gab.
Svars:
16 kg
Virsmas maksimālā slodze:
10 kg
Katra plaukta maksimālā svara izturība:
5 kg
Atvilktnes maksimāla svara izturība:
5 kg
Vidējais piegādes laiks:
12 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • LKSP
Rokturi:
  • Metāls
Krāsa:
  • Melns
  • Artisan ozols
  • Gaiši pelēks
Materiāli:
  • LKSP
  • MDF
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
469250
FSC sertifikāts
Metāla rokturi
Mēbeļu stiprināšana
MDF plātne
Ražots Eiropas Savienībā

FSC sertifikāts

FSC ir globālā meža apsaimniekošanas sertifikācijas sistēma, kas paredzēta, lai nodrošinātu pareizu mežu apsaimniekošanu. Produkti, kas apzīmēti ar šo marķējumu, nodrošina, ka tie ir ražoti, izmantojot bioloģiski audzētu koksni no ekonomiski dzīvotspējīgiem mežiem. Šis sertifikāts ir īpaši svarīgs mēbeļu ražotājiem - sertifikāts apliecina, ka viņu darbība atbilst noteiktajiem FSC principiem un kritērijiem. Tas patērētājam garantē, ka piedāvātie produkti tiek ražoti saskaņā ar ilgtspējīgas mežsaimniecības principiem.
Lasīt vairāk

Mēbeļu stiprināšana

Pirms mēbeļu stiprināšanas pārliecinieties, vai skrūves ir piemērotas sienai, pie kuras tiks piestiprināta mēbeles, šī darbība nodrošinās stiprinājuma kvalitāti. Piekaramajām vai pie sienas stiprināmām mēbelēm stiprinājuma skrūves nav iekļautas komplektācijā, tāpēc par tām būs jārūpējas pašiem. Izvēlieties mēbeļu stiprinājuma skrūves atbilstoši mēbeļu svaram un sienas tipam: reģipsis, koks, betons utt. Katrai sienai ir nepieciešamas dažāda veida skrūves vai pat urbšanas dziļums Kvalitātes nodrošināšanai izvēlieties tikai tādas skrūves, kas piemērotas konkrētam sienas materiālam.
Lasīt vairāk

MDF plātne

MDF apzīmē vidēja blīvuma kokšķiedru plātni. Šī plāksne ir līdzīga skaidu plātnei, taču tās ražošanas process atšķiras. MDF tiek izgatavots, līmējot un presējot koksnes šķiedras, veidojot cietu dēli. tādēļ šiem paneļiem ir īpaši augsta izturība pret lūzumiem un locīšanos.