Ieteicams
_preke_tiekejo_sandelyje

Tv galds 221139

192 
vidēji 10 d.d.
50 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
450 mm
Platums:
1400 mm
Dziļums:
400 mm
Kāju augstums:
150 mm
Durvju daudzums:
2 gab.
Atvilktņu skaits:
1 gab.
Svars:
27 kg
Virsmas maksimālā slodze:
40 kg
Vidējais piegādes laiks:
10 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Metāls
Galda veids:
  • Ar atvilktnēm un durvīm
Elektroinstalācijas atveres:
Rokturi:
  • Push to open mehānisms
Krāsa:
  • Melns
  • Savvaļas ozols
Materiāli:
  • MDF
Izcelsme:
Ķīna
Produkta kods:
442151
MDF plātne
Push to open
Metāla kājas
Piemērots putekļsūcējiem-robotiem

MDF plātne

MDF apzīmē vidēja blīvuma kokšķiedru plātni. Šī plāksne ir līdzīga skaidu plātnei, taču tās ražošanas process atšķiras. MDF tiek izgatavots, līmējot un presējot koksnes šķiedras, veidojot cietu dēli. tādēļ šiem paneļiem ir īpaši augsta izturība pret lūzumiem un locīšanos.

Push to open

Atveriet durvis un atvilktnes tikai ar vienu pieskārienu. "Push to open" sistēma sastāv no atsperes un magnētiskā mehānisma kombinācijas durvju nospiešanai un turēšanai. Durvju atvēršanai arī eņģes ir ar īpašām kompresijas atsperēm. Pateicoties šim mehānismam, mēbelēm nav nepieciešami rokturi. Jūs varat atvērt un aizvērt durvis, un atvilktnes ar vienu klikšķi.
Lasīt vairāk

Piemērots putekļsūcējiem-robotiem

Šī mēbele ir pielāgota robotu putekļsūcējam. Sortimentā arvien vairāk parādās mēbeles ar augstākām kājām, kas paredzētas mājām ar robotu putekļsūcējiem. Šādu mēbeļu kāju augstums ir pielāgots standarta robotu putekļsūcējiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka kāju augstumam jābūt lielākam par 10 cm - tad robots viegli aizsniegs vietas zem mēbelēm un neaizķersies.
Lasīt vairāk

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas