Skapis 272468

752 
vidēji 18 d.d.
97 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Kolekcija:
Augstums:
2020 mm
Platums:
1630 mm
Dziļums:
650 mm
Plauktu skaits:
2 gab.
Durvju daudzums:
3 gab.
Atvilktņu skaits:
3 gab.
Svars:
119 kg
Vidējais piegādes laiks:
18 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Nav
Spogulis:
Skapja durvis:
  • Atveramās
Krāsa:
  • Pelēks
  • Balināta priede
Materiāli:
  • LKSP
Papildus materiāls:
  • Rūdīts stikls
  • ABS
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
272468
Aizsargātas malas
Rūdīts stikls
Izturība pret skrāpējumiem
Ražots Eiropas Savienībā

Aizsargātas malas

Mēbeļu malas ir pārklātas ar apdares lenti - šis materiāls ir izgatavots no stipras plastmasas, ko parasti izmanto, lai aizsargātu mēbeļu paneļu malas.

Rūdīts stikls

Tas ir termiski apstrādāts stikls, kura mehāniskā pretestība ir 5-6 reizes lielāka nekā parastajam, neapstrādātajam stiklam. Tāpēc stikls kļūst izturīgāks pret mehāniskiem triecieniem, augstām temperatūrām un tā svārstībām. Saplīstot, stikls sadrūp daudzos mazos gabaliņos, kas nav tik asi, kā parastais stikls.

Izturība pret skrāpējumiem

Mēbeļu virsma ir pārklāta ar caurspīdīgu materiālu, kas pasargā no sīkiem skrapējumiem. Šis materiāls padara mēbeles, ne tikai izturīgas pret skrāpējumiem, bet arī labāk aizsargātas no mitruma un netīrumiem.

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Šī ir perfekta izvēle, ja meklējat universālu mēbeļu kolekciju, kas iederēsies dažādās mājas telpās. Kolekcijas mēbeles ir piemērotas visistabām, guļamistabām, priekšistabām vai bērnu istabām. Galvenā uzmanība šīs kolekcijas mēbelēm ir vērsta uz komfortu un skaistu dizainu, jebkurai gaumei.
Balinātās priedes un pelēkās krāsas kombinācija ir universāla un viegli pieskaņojama. Mēbeļu virsmas ir izturīgas pret nelieliem skrāpējumiem, un to malas ir aizsargātas ar speciālu ABS lenti, nodrošinot izturību pret ātru nolietošanos. Mēbelēm ir plastmasas kājas un rokturi, kas nemanāmi iekļaujas kopējā dizainā, to nepārslogojot. Vitrīnām ir izmantots rūdīts stikls, kas ir izturīgāks un drošāks nekā parastais stikls. Mēbeļu durvis ir universālas- tās var piestiprināt gan labajā, gan kreisajā pusē. Turklāt, mēbelēm ir gan slēgti, gan atvērti nodalījumi lietu uzglabāšanai. Ja vēlaties savam mājas interjeram piešķirt vēl vairāk šarma, šīm mēbelēm varat papildus pasūtīt energotaupīgu LED apgaismojumu.

Līdzīgas preces