Ieteicams
_preke_tiekejo_sandelyje

Viesistabas komplekts 229216

325 
Nav noliktavā

Apraksts

Izmēri

Augstums:
1600 mm
Platums:
2550 mm
Dziļums:
395 mm
Tv galda izmēri:
310 x 2100 x 395 mm
Pakaramo plauktu izmēri:
600 x 799 x 280 mm
Plauktu izmēri:
1600 x 450 x 395 mm
Plāksnes biezums:
15 mm
Kāju augstums:
20 mm
Vidējais piegādes laiks:
5 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Plastmasa
Komplekta veids:
  • Ar TV galdu
  • Atsevišķas daļas
Krāsa:
  • Balts
  • Glancēts balts
Komplektācija:
  • Nemainās
Materiāli:
  • LKSP
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
229217
FSC sertifikāts
Mēbeļu stiprināšana
Glancēta virsma

FSC sertifikāts

FSC ir globālā meža apsaimniekošanas sertifikācijas sistēma, kas paredzēta, lai nodrošinātu pareizu mežu apsaimniekošanu. Produkti, kas apzīmēti ar šo marķējumu, nodrošina, ka tie ir ražoti, izmantojot bioloģiski audzētu koksni no ekonomiski dzīvotspējīgiem mežiem. Šis sertifikāts ir īpaši svarīgs mēbeļu ražotājiem - sertifikāts apliecina, ka viņu darbība atbilst noteiktajiem FSC principiem un kritērijiem. Tas patērētājam garantē, ka piedāvātie produkti tiek ražoti saskaņā ar ilgtspējīgas mežsaimniecības principiem.
Lasīt vairāk

Mēbeļu stiprināšana

Pirms mēbeļu stiprināšanas pārliecinieties, vai skrūves ir piemērotas sienai, pie kuras tiks piestiprināta mēbeles, šī darbība nodrošinās stiprinājuma kvalitāti. Piekaramajām vai pie sienas stiprināmām mēbelēm stiprinājuma skrūves nav iekļautas komplektācijā, tāpēc par tām būs jārūpējas pašiem. Izvēlieties mēbeļu stiprinājuma skrūves atbilstoši mēbeļu svaram un sienas tipam: reģipsis, koks, betons utt. Katrai sienai ir nepieciešamas dažāda veida skrūves vai pat urbšanas dziļums Kvalitātes nodrošināšanai izvēlieties tikai tādas skrūves, kas piemērotas konkrētam sienas materiālam.
Lasīt vairāk

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk