Ieteicams
_preke_tiekejo_sandelyje

Dīvāns gulta 305323

1
1 184 
Nav noliktavā

Apraksts

Izmēri

Kolekcija:
Augstums:
990 mm
Platums:
2390 mm
Dziļums:
970 mm
Sēdvietas augstums:
490 mm
Roku balstu augstums:
670 mm
Guļamvietas platums:
1440 mm
Guļamvietas garums:
1950 mm
Kāju augstums:
20 mm
Svars:
98 kg
Vidējais piegādes laiks:
15 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Gulēšanas funkcija:
Pārveidošanas mehānisms:
  • Disclosure
Kājas:
  • Plastmasa
Gultas veļas kaste:
Saliktā mēbele:
  • Nav
Atsperes:
  • Zig Zag tipa
Krāsa:
  • Pelēks
Materiāli:
  • Audums
Korpusa materiāls:
  • LKSP
  • Koks
Materiāla veids:
  • Velvets
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
305324
Zig Zag atsperes
Ar veļas kasti
Velvets
Tas pats audums
Ar gulēšanas funkcija
Gulēšanas mehānisms "Disclosure"
Ražots Eiropas Savienībā

Zig Zag atsperes

Zig Zag tipa atsperes ir vienas no populārākajām mīksto mēbeļu ražošanā. Tie ir uzstādīti vienā un tajā pašā attālumā uz mēbeļu rāmja. Pateicoties vijuma formai, šīs atsperes ir elastīgas un izturīgas. Pateicoties šāda veida atsperēm, mīkstās mēbeles saglabā vienādu sēdēšanas komfortu visā lietošanas laikā.

Velvets

Velvets ir audums ar greznu tekstūru un izskatu. Tas ir ēnains audums, kuram ir tendence mainīt krāsu atkarībā no apgaismojuma. Vislabākās auduma īpašības ir tumšas krāsas dēļ: zaļa, tumši brūna, pelēka, zila. Velveta ražošanā tiek izmantoti sintētiski, viskozes vai poliamīda piemaisījumi. Mūsdienās šis audums ir ārkārtīgi populārs, un to bieži izmanto mēbeļu un citu interjera detaļu, piemēram, spilvenu, izgatavošanai. Velvets iekļaujas jūsu mājas interjerā, tāpēc neaizmirstiet izvēlēties jaunus audumus. Dažās vietās velveta virsma var zaudēt samta īpašības, kas ir daļa no velveta šarma. Kā rūpēties par velvetu? Mīksta suka vai rokas tvaika gludeklis palīdz uzturēt virsmu tīru. Ja izlijis šķidrums, nekavējoties noslaukiet to ar absorbējošu drānu. Neberzējiet virsmu, jo tas var sabojāt audumu. Izmantojiet tikai šī auduma tīrīšanas līdzekļus vai siltu ūdeni un ziepes. Pirms auduma tīrīšanas pārbaudiet tīrīšanas līdzekli nemanāmā vietā.
Lasīt vairāk

Tas pats audums

Mēbeļu aizmugures audums neatšķiras no galveno mēbeļu auduma. Jūs varat izvietot mēbeles istabas vidū.

Gulēšanas mehānisms "Disclosure"

Šis mēbeļu mehānisms ir unikāls ar to, ka pārvietojamā daļa kustas nepieskaroties grīdai, kā rezultātā grīda ir pasargāta no iespējamiem skrāpējumiem. Vienkārši paceliet sēdekli un viegli pievelciet to pie sevis. Pēc tam nolaidiet mēbeles aizmuguri, lai sagatavotu vietu gulēšanai.

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas