_preke_tiekejo_sandelyje

Chesterfield pufs 149290

1
176 
Nav noliktavā

Apraksts

Izmēri

Augstums:
450 mm
Platums:
450 mm
Garums:
450 mm
Vidējais piegādes laiks:
10 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Nav
Uzglabāšanas kaste:
  • Nav
Atsperes:
  • Zig Zag tipa
Krāsa:
  • Pelēks
Materiāli:
  • Audums
Korpusa materiāls:
  • LKSP
  • Koks
Materiāla veids:
  • Velvets
Zīmols:
Manavr House
Produkta kods:
149291
Zig Zag atsperes
Velvets
FSC sertifikāts

Zig Zag atsperes

Zig Zag tipa atsperes ir vienas no populārākajām mīksto mēbeļu ražošanā. Tie ir uzstādīti vienā un tajā pašā attālumā uz mēbeļu rāmja. Pateicoties vijuma formai, šīs atsperes ir elastīgas un izturīgas. Pateicoties šāda veida atsperēm, mīkstās mēbeles saglabā vienādu sēdēšanas komfortu visā lietošanas laikā.

Velvets

Velvets ir audums ar greznu tekstūru un izskatu. Tas ir ēnains audums, kuram ir tendence mainīt krāsu atkarībā no apgaismojuma. Vislabākās auduma īpašības ir tumšas krāsas dēļ: zaļa, tumši brūna, pelēka, zila. Velveta ražošanā tiek izmantoti sintētiski, viskozes vai poliamīda piemaisījumi. Mūsdienās šis audums ir ārkārtīgi populārs, un to bieži izmanto mēbeļu un citu interjera detaļu, piemēram, spilvenu, izgatavošanai. Velvets iekļaujas jūsu mājas interjerā, tāpēc neaizmirstiet izvēlēties jaunus audumus. Dažās vietās velveta virsma var zaudēt samta īpašības, kas ir daļa no velveta šarma. Kā rūpēties par velvetu? Mīksta suka vai rokas tvaika gludeklis palīdz uzturēt virsmu tīru. Ja izlijis šķidrums, nekavējoties noslaukiet to ar absorbējošu drānu. Neberzējiet virsmu, jo tas var sabojāt audumu. Izmantojiet tikai šī auduma tīrīšanas līdzekļus vai siltu ūdeni un ziepes. Pirms auduma tīrīšanas pārbaudiet tīrīšanas līdzekli nemanāmā vietā.
Lasīt vairāk

FSC sertifikāts

FSC ir globālā meža apsaimniekošanas sertifikācijas sistēma, kas paredzēta, lai nodrošinātu pareizu mežu apsaimniekošanu. Produkti, kas apzīmēti ar šo marķējumu, nodrošina, ka tie ir ražoti, izmantojot bioloģiski audzētu koksni no ekonomiski dzīvotspējīgiem mežiem. Šis sertifikāts ir īpaši svarīgs mēbeļu ražotājiem - sertifikāts apliecina, ka viņu darbība atbilst noteiktajiem FSC principiem un kritērijiem. Tas patērētājam garantē, ka piedāvātie produkti tiek ražoti saskaņā ar ilgtspējīgas mežsaimniecības principiem.
Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas