_preke_tiekejo_sandelyje

Stāvošs vannas skapītis 175367

210 
vidēji 10 d.d.
34 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
1300 mm
Platums:
390 mm
Dziļums:
340 mm
Kāju augstums:
20 mm
Durvju daudzums:
2 gab.
Atvilktņu skaits:
1 gab.
Svars:
26 kg
Virsmas maksimālā slodze:
15 kg
Katra plaukta maksimālā svara izturība:
10 kg
Atvilktnes maksimāla svara izturība:
10 kg
Pamatnes maksimālā slodze:
15 kg
Vidējais piegādes laiks:
10 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Plastmasa
Bremzes:
Rokturi:
  • Metāls
Krāsa:
  • Navarra ozols
  • Glancēts balts
Materiāli:
  • LKSP
  • MDF
  • Rūdīts stikls
Papildus materiāls:
  • ABS
Izcelsme:
Vācija
Produkta kods:
175367
Ražots Vācijā
Termiski apstrādāts MDF
Izturība pret skrāpējumiem
Regulējami plaukti
Metāla rokturi
Aizsargātas malas
Klusās aizvēršanas mehānisms
Universālas mēbeles
Rūdīts stikls
Stikla virsma

Termiski apstrādāts MDF

Šī paneļa galvenā iezīme ir tā integritāte un noapaļotie stūri. Frēzēts MDF (vidēja blīvuma kokšķiedru plātne) ir noapaļots malās un pārklāts ar līmi. Tad dekoratīvā plēve tiek vakuumā uzklāta uz MDF plātnes. Spiediena ietekmē plēve pielīp pie plāksnes un kopā ar to izšķīst. Procesa beigās plēves galā tiek nogriezta liekā plēve. Šis process novērš plakanu savienojumu veidošanos.
Lasīt vairāk

Izturība pret skrāpējumiem

Mēbeļu virsma ir pārklāta ar caurspīdīgu materiālu, kas pasargā no sīkiem skrapējumiem. Šis materiāls padara mēbeles, ne tikai izturīgas pret skrāpējumiem, bet arī labāk aizsargātas no mitruma un netīrumiem.

Aizsargātas malas

Mēbeļu malas ir pārklātas ar apdares lenti - šis materiāls ir izgatavots no stipras plastmasas, ko parasti izmanto, lai aizsargātu mēbeļu paneļu malas.

Klusās aizvēršanas mehānisms

Šis mehānisms ir īpašs ar to, ka aizsargā durvis un atvilktnes no ātras aizvēršanās. Pateicoties īpašajiem amortizatoriem, durvis un atvilktnes tiek apturētas tieši pirms aizvēršanas un lēnām ievelkas, tāpēc nerada troksni.

Universālas mēbeles

Universāla mēbele ir lieliska izvēle tiem, kam ir šaubas par izvēlētajām mēbelēm. Universālās mēbeles var uzstādīt gan labās, gan kreisās puses versijās. Pirms preces montāžas varat mierīgi pārdomāt, kura puse Jums piestāvētu vislabāk, un pielāgot mēbeles pēc savas izvēles.

Rūdīts stikls

Tas ir termiski apstrādāts stikls, kura mehāniskā pretestība ir 5-6 reizes lielāka nekā parastajam, neapstrādātajam stiklam. Tāpēc stikls kļūst izturīgāks pret mehāniskiem triecieniem, augstām temperatūrām un tā svārstībām. Saplīstot, stikls sadrūp daudzos mazos gabaliņos, kas nav tik asi, kā parastais stikls.

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Mēbeļu kolekcija, kas palīdzēs izveidot mūsdienu stila interjeru. Minimālistiska dizaina metāla rokturi lieliski iekļaujas mēbeļu dizainā un kļūst gandrīz nemanāmi. ''Navarras'' dominējošā ozola krāsa tiek papildināta ar baltām mēbeļu fasādēm. Mēbeles ir viegli kopjamas, jo ir pārklātas ar bezkrāsainu materiālu, kas pasargā tās no sīkiem skrāpējumiem un ļaus viegli notīrīt uzkrātos netīrumus. Visas mēbeļu malas ir pārklātas ar apdares sloksni, kas izgatavota no stipras plastmasas un pasargā mēbeles no nelieliem bojājumiem. Atvilktnēm un durvīm ir kluss aizvēršanās mehānisms, kas ir īpašs ar to, ka neļauj tām ātri aizvērties. Sienas skapī ar spoguli ir arī enerģiju taupošs LED apgaismojums, kas iepriecinās ikvienu moderna dizaina cienītāju. Funkcionalitāte un ērtība ir šīs Vācijā ražotās kolekcijas neatņemamas iezīmes. Izveidojiet mūsdienu vidi ar šo mēbeļu kolekciju.