Paziņojums Mīkstais sols 414423 has zero inventory and is removed from the cart
Ieteicams
_preke_tiekejo_sandelyje

Mīkstais sols 414423

377 
Nav noliktavā

Apraksts

Izmēri

Augstums:
420 mm
Platums:
1100 mm
Garums:
1100 mm
Kāju augstums:
45 mm
Vidējais piegādes laiks:
10 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Koks
Uzglabāšanas kaste:
  • Nav
Atsperes:
  • Zig Zag tipa
Krāsa:
  • Beige
Materiāli:
  • Audums
Korpusa materiāls:
  • LKSP
  • Koks
Izcelsme:
Šveice
Zīmols:
Concept 55
Produkta kods:
414419
Zig Zag atsperes
Koka kājiņas

Zig Zag atsperes

Zig Zag tipa atsperes ir vienas no populārākajām mīksto mēbeļu ražošanā. Tie ir uzstādīti vienā un tajā pašā attālumā uz mēbeļu rāmja. Pateicoties vijuma formai, šīs atsperes ir elastīgas un izturīgas. Pateicoties šāda veida atsperēm, mīkstās mēbeles saglabā vienādu sēdēšanas komfortu visā lietošanas laikā.

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Tikai jūsu iztēle var jūs apturēt! Dizains, komforts un jaunākās tendences – tas ir tas, kas apvienojas šajā kolekcijā. Kolekcijas moduļu mēbeles ļauj jums pašiem izveidot unikālu dizainu, kas pielāgosies jūsu vēlmēm un iederēsies jebkura veida viesistabā.

Kolekcijas mēbelēm ir pamatkrāsas, kuras ir ļoti viegli kombinēt ar citām mājas mēbelēm. Mēbeļu pārklāšanai izmantots gobelēns ar lineāru faktūru un samts. Visas šīs kolekcijas mēbeles ir pārklātas ar vienu un to pašu audumu gan aizmugurē, gan priekšpusē, tāpēc ir piemērotas izvietošanai telpas vidū. Mīkstās mēbeles ir izgatavotas no Zig Zag atsperēm, kas ir ļoti elastīgas un izturīgas to izliektās formas dēļ. Pateicoties tiem, mēbeles saglabā tādu pašu sēdēšanas komfortu visā to lietošanas laikā. Šīs mēbeles ir ļoti pielāgojamas, tāpēc jūs varat izvēlēties labās vai kreisās puses variantu, jau saliekot tās pirmo reizi.