_preke_tiekejo_sandelyje

Kumode 488370

479 
vidēji 10 d.d.
43 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
880 mm
Platums:
1900 mm
Dziļums:
400 mm
Kāju augstums:
135 mm
Durvju daudzums:
3 gab.
Atvilktņu skaits:
3 gab.
Vidējais piegādes laiks:
10 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Metāls
  • Plastmasa
Bremzes:
Rokturi:
  • Push to open mehānisms
Krāsa:
  • Melns
  • Gaišs ozols
Materiāli:
  • LKSP
Papildus materiāls:
  • ABS
Izcelsme:
Vācija
Produkta kods:
488370
Ražots Vācijā
Push to open
Klusās aizvēršanas mehānisms
Aizsargātas malas
Izturība pret skrāpējumiem
Metāla kājas
Piemērots putekļsūcējiem-robotiem

Push to open

Atveriet durvis un atvilktnes tikai ar vienu pieskārienu. "Push to open" sistēma sastāv no atsperes un magnētiskā mehānisma kombinācijas durvju nospiešanai un turēšanai. Durvju atvēršanai arī eņģes ir ar īpašām kompresijas atsperēm. Pateicoties šim mehānismam, mēbelēm nav nepieciešami rokturi. Jūs varat atvērt un aizvērt durvis, un atvilktnes ar vienu klikšķi.
Lasīt vairāk

Klusās aizvēršanas mehānisms

Šis mehānisms ir īpašs ar to, ka aizsargā durvis un atvilktnes no ātras aizvēršanās. Pateicoties īpašajiem amortizatoriem, durvis un atvilktnes tiek apturētas tieši pirms aizvēršanas un lēnām ievelkas, tāpēc nerada troksni.

Aizsargātas malas

Mēbeļu malas ir pārklātas ar apdares lenti - šis materiāls ir izgatavots no stipras plastmasas, ko parasti izmanto, lai aizsargātu mēbeļu paneļu malas.

Izturība pret skrāpējumiem

Mēbeļu virsma ir pārklāta ar caurspīdīgu materiālu, kas pasargā no sīkiem skrapējumiem. Šis materiāls padara mēbeles, ne tikai izturīgas pret skrāpējumiem, bet arī labāk aizsargātas no mitruma un netīrumiem.

Piemērots putekļsūcējiem-robotiem

Šī mēbele ir pielāgota robotu putekļsūcējam. Sortimentā arvien vairāk parādās mēbeles ar augstākām kājām, kas paredzētas mājām ar robotu putekļsūcējiem. Šādu mēbeļu kāju augstums ir pielāgots standarta robotu putekļsūcējiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka kāju augstumam jābūt lielākam par 10 cm - tad robots viegli aizsniegs vietas zem mēbelēm un neaizķersies.
Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Estētiska un minimālisma dizaina mēbeļu kolekcija, kas ražota Vācijā. Šīs mēbeles ir pazīstamas ne tikai ar savu nevainojamo dizainu, bet arī funkcionalitāti. Kolekcijā ir integrēts "Push to open" atvēršanas mehānisms, kas nodrošina vienmērīgu durvju un atvilktņu atvēršanu, savukārt klusais aizvēršanas mehānisms palīdz novērst strauju un skaļu aizvēršanu. Šīs mēbeļu kolekcijas prioritāte ir arī izturība - tās aizsargātās malas un virsmas ir noturīgas pret nelieliem skrāpējumiem. Šie elementi palīdz saglabāt mēbeļu izskatu un pagarina to ekspluatācijas laiku. Kolekcijai ir elegantas metāla kājas, kas ne tikai nodrošina mēbeļu stabilitāti, bet arī piešķir tām mūsdienīgu izskatu. Gaišās ozolkoka un melnās krāsas kombinācija rada mājīgu un neuzmācīgu atmosfēru, kas lieliski papildinās jebkuru interjera stilu. Šīs mēbeles ir piemērotas arī putekļsūcējiem-robotiem, padarot mājas uzkopšanu pavisam vienkāršu. Šī kolekcija lieliski atspoguļos līdzsvaru starp stilu un funkcionalitāti Jūsu mājās.

Līdzīgas preces