Vitrīna 453835

215 
vidēji 17 d.d.
100 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
1400 mm
Platums:
900 mm
Dziļums:
400 mm
Plāksnes biezums:
16 mm
Fasādes biezums:
16 mm
Kāju augstums:
150 mm
Durvju daudzums:
2 gab.
Svars:
51 kg
Vidējais piegādes laiks:
17 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Metāls
Bremzes:
Mēbeļu veids:
  • Ar durvīm
Rokturi:
  • Metāls
Krāsa:
  • Melns
  • Tumšs ozols
LED:
LED krāsa:
  • Balts
Materiāli:
  • LKSP
  • Rūdīts stikls
Papildus materiāls:
  • ABS
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
453837
Energoefektīvs LED apgaismojums
Aizsargātas malas
Klusās aizvēršanas mehānisms
Rūdīts stikls
Metāla rokturi
Metāla kājas
Piemērots putekļsūcējiem-robotiem
Ražots Eiropas Savienībā

Aizsargātas malas

Mēbeļu malas ir pārklātas ar apdares lenti - šis materiāls ir izgatavots no stipras plastmasas, ko parasti izmanto, lai aizsargātu mēbeļu paneļu malas.

Klusās aizvēršanas mehānisms

Šis mehānisms ir īpašs ar to, ka aizsargā durvis un atvilktnes no ātras aizvēršanās. Pateicoties īpašajiem amortizatoriem, durvis un atvilktnes tiek apturētas tieši pirms aizvēršanas un lēnām ievelkas, tāpēc nerada troksni.

Rūdīts stikls

Tas ir termiski apstrādāts stikls, kura mehāniskā pretestība ir 5-6 reizes lielāka nekā parastajam, neapstrādātajam stiklam. Tāpēc stikls kļūst izturīgāks pret mehāniskiem triecieniem, augstām temperatūrām un tā svārstībām. Saplīstot, stikls sadrūp daudzos mazos gabaliņos, kas nav tik asi, kā parastais stikls.

Piemērots putekļsūcējiem-robotiem

Šī mēbele ir pielāgota robotu putekļsūcējam. Sortimentā arvien vairāk parādās mēbeles ar augstākām kājām, kas paredzētas mājām ar robotu putekļsūcējiem. Šādu mēbeļu kāju augstums ir pielāgots standarta robotu putekļsūcējiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka kāju augstumam jābūt lielākam par 10 cm - tad robots viegli aizsniegs vietas zem mēbelēm un neaizķersies.
Lasīt vairāk

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Smalkums, elegance un retro pieskāriens – tā īsumā var raksturot šo kolekciju. Elegantā forma un greznā tumšā ozola un melnās krāsas kombinācija ir tas, kas piešķir mēbelēm unikalitāti. Kolekcijā ir visas mēbeles, kas nepieciešamas organizētai viesistabai.
Mēbeles izgatavotas no LKSP, kuru malas ir aizsargātas ar speciālu ABS lenti. Pateicoties kvalitatīvajām ABS malām, mēbeles ir triecienizturīgākas. Durvīm un atvilktnēm ir kluss aizvēršanās mehānisms, pateicoties kuram atvilktnes un durvis viegli aizveras, neradot nekādu troksni. Mēbeļu fasādes ir dekorētas ar maziem melniem metāla rokturiem, kas atbilst šīs elegantās kolekcijas mēbelēm. Graciozas metāla kājas piešķir neregulāras formas mēbelēm oriģinalitāti un stilu.
Kolekcijas mēbelēm ir gan atvērtas, gan slēgtas glabāšanas zonas, tāpēc tās ir piemērotas praktiskai personīgo mantu uzglabāšanai. Stiklotā daļa vitrīnās ir no rūdīta stikla. Tā pretestība ir 5-6 reizes lielāka nekā parastam, termiski neapstrādātam stiklam. Šāda veida mēbeles ir ideāli piemērotas dekorāciju, trauku vai fotogrāfiju eksponēšanai. Šo mēbeli var izcelt ar LED apgaismojumu, ko iespējams pasūtīt papildus. Vitrīnas ir universālas, tāpēc to montāžas laikā iespējams noteikt durvju atvēršanas virzienu.
Izveidojiet unikālu dzīvojamo istabu no atsevišķām mēbelēm no kolekcijas vai izvēlieties kādu no iepriekš sagatavotiem mēbeļu komplektiem. Ar šīs kolekcijas mēbelēm vēlamā telpa kļūs par komforta un elegances oāzi.

Lasīt vairāk