Piekarams plaukts 453808

27 
vidēji 17 d.d.
100 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
200 mm
Platums:
1350 mm
Dziļums:
100 mm
Plāksnes biezums:
16 mm
Svars:
5 kg
Vidējais piegādes laiks:
17 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Krāsa:
  • Melns
  • Tumšs ozols
Materiāli:
  • LKSP
Papildus materiāls:
  • ABS
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
453808
Aizsargātas malas
Mēbeļu stiprināšana
Ražots Eiropas Savienībā

Aizsargātas malas

Mēbeļu malas ir pārklātas ar apdares lenti - šis materiāls ir izgatavots no stipras plastmasas, ko parasti izmanto, lai aizsargātu mēbeļu paneļu malas.

Mēbeļu stiprināšana

Pirms mēbeļu stiprināšanas pārliecinieties, vai skrūves ir piemērotas sienai, pie kuras tiks piestiprināta mēbeles, šī darbība nodrošinās stiprinājuma kvalitāti. Piekaramajām vai pie sienas stiprināmām mēbelēm stiprinājuma skrūves nav iekļautas komplektācijā, tāpēc par tām būs jārūpējas pašiem. Izvēlieties mēbeļu stiprinājuma skrūves atbilstoši mēbeļu svaram un sienas tipam: reģipsis, koks, betons utt. Katrai sienai ir nepieciešamas dažāda veida skrūves vai pat urbšanas dziļums Kvalitātes nodrošināšanai izvēlieties tikai tādas skrūves, kas piemērotas konkrētam sienas materiālam.
Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Smalkums, elegance un retro pieskāriens – tā īsumā var raksturot šo kolekciju. Elegantā forma un greznā tumšā ozola un melnās krāsas kombinācija ir tas, kas piešķir mēbelēm unikalitāti. Kolekcijā ir visas mēbeles, kas nepieciešamas organizētai viesistabai.
Mēbeles izgatavotas no LKSP, kuru malas ir aizsargātas ar speciālu ABS lenti. Pateicoties kvalitatīvajām ABS malām, mēbeles ir triecienizturīgākas. Durvīm un atvilktnēm ir kluss aizvēršanās mehānisms, pateicoties kuram atvilktnes un durvis viegli aizveras, neradot nekādu troksni. Mēbeļu fasādes ir dekorētas ar maziem melniem metāla rokturiem, kas atbilst šīs elegantās kolekcijas mēbelēm. Graciozas metāla kājas piešķir neregulāras formas mēbelēm oriģinalitāti un stilu.
Kolekcijas mēbelēm ir gan atvērtas, gan slēgtas glabāšanas zonas, tāpēc tās ir piemērotas praktiskai personīgo mantu uzglabāšanai. Stiklotā daļa vitrīnās ir no rūdīta stikla. Tā pretestība ir 5-6 reizes lielāka nekā parastam, termiski neapstrādātam stiklam. Šāda veida mēbeles ir ideāli piemērotas dekorāciju, trauku vai fotogrāfiju eksponēšanai. Šo mēbeli var izcelt ar LED apgaismojumu, ko iespējams pasūtīt papildus. Vitrīnas ir universālas, tāpēc to montāžas laikā iespējams noteikt durvju atvēršanas virzienu.
Izveidojiet unikālu dzīvojamo istabu no atsevišķām mēbelēm no kolekcijas vai izvēlieties kādu no iepriekš sagatavotiem mēbeļu komplektiem. Ar šīs kolekcijas mēbelēm vēlamā telpa kļūs par komforta un elegances oāzi.

Lasīt vairāk