Žurnālu galdiņš 484576

112 
vidēji 20 d.d.
100 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
455 mm
Platums:
600 mm
Garums:
1000 mm
Vidējais piegādes laiks:
20 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Galda virsmas materiāls:
  • LKSP
Galda veids:
  • Ar plauktu
Krāsa:
  • Balts
  • Grandson ozols
Materiāli:
  • LKSP
Papildus materiāls:
  • ABS
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
484577
Aizsargātas malas
Ražots Eiropas Savienībā

Aizsargātas malas

Mēbeļu malas ir pārklātas ar apdares lenti - šis materiāls ir izgatavots no stipras plastmasas, ko parasti izmanto, lai aizsargātu mēbeļu paneļu malas.

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Šī modernā stila kolekcija piešķirs viesistabai nevainojamas elegances sajūtu. Glancēta baltā krāsa harmoniski saplūst ar "Grandson" ozola izsmalcināto nokrāsu, kas piešķirs mājoklim izcilu šarmu. Šīs mēbeles ir izstrādātas, pievēršot īpašu uzmanību detaļām, lai mājoklis izskatītos pārsteidzošs.
Mēbeles ir ne tikai estētiski pievilcīgas, bet arī praktiskas. Iebūvētais klusās aizvēršanās mehānisms nodrošinās durvju un atvilktņu aizvēršanu bez papildu trokšņiem. Turklāt to atvēršana būs ārkārtīgi vienkārša un ērta, jo atvilktnēs un durvīs ir iebūvēts "Push to open" atvēršanas mehānisms. Kolekcijā izmantots rūdīts stikls, kas ir izturīgāks un drošāks par parasto stiklu. Mēbeļu malas ir aizsargātas, lai Jūs varētu būt mierīgi par to nolietošanos. Ja vēlaties dzīvojamās istabas interjeram piešķirt vēl lielāku unikalitāti, papildus varat izvēlēties LED apgaismojumu.
Šī kolekcija ir lieliski piemērota tiem, kas savā mājas interjerā meklē smalku skaistumu un komfortu. Tas piešķirs Jūsu mājām unikālu šarmu un palīdzēs izveidot ērtu un elegantu vidi, kurā Jūs jutīsities kā savā sapņu mājā.

Lasīt vairāk