_preke_tiekejo_sandelyje

Piekarams vannas istabas skapītis 486725

373 
vidēji 12 d.d.
100 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
700 mm
Platums:
1200 mm
Dziļums:
170 mm
Plāksnes biezums:
16 mm
Fasādes biezums:
20 mm
Durvju daudzums:
3 gab.
Katra plaukta maksimālā svara izturība:
3 kg
Vidējais piegādes laiks:
12 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Spogulis:
Bremzes:
Krāsa:
  • Antracīts
LED:
Materiāli:
  • LKSP
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
496726
Energoefektīvs LED apgaismojums
Mēbeļu stiprināšana
Klusās aizvēršanas mehānisms
Ražots Eiropas Savienībā

Mēbeļu stiprināšana

Pirms mēbeļu stiprināšanas pārliecinieties, vai skrūves ir piemērotas sienai, pie kuras tiks piestiprināta mēbeles, šī darbība nodrošinās stiprinājuma kvalitāti. Piekaramajām vai pie sienas stiprināmām mēbelēm stiprinājuma skrūves nav iekļautas komplektācijā, tāpēc par tām būs jārūpējas pašiem. Izvēlieties mēbeļu stiprinājuma skrūves atbilstoši mēbeļu svaram un sienas tipam: reģipsis, koks, betons utt. Katrai sienai ir nepieciešamas dažāda veida skrūves vai pat urbšanas dziļums Kvalitātes nodrošināšanai izvēlieties tikai tādas skrūves, kas piemērotas konkrētam sienas materiālam.
Lasīt vairāk

Klusās aizvēršanas mehānisms

Šis mehānisms ir īpašs ar to, ka aizsargā durvis un atvilktnes no ātras aizvēršanās. Pateicoties īpašajiem amortizatoriem, durvis un atvilktnes tiek apturētas tieši pirms aizvēršanas un lēnām ievelkas, tāpēc nerada troksni.

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Mēbeļu kolekcija, kuru raksturo mūsdienīgs un praktisks dizains. Kontrastējošā krāsu kombinācija piešķir mēbelēm unikālu un modernu izskatu, kas uzreiz piesaista uzmanību. Kolekcijas mēbelēm ir melni plastmasas rokturi, kas piešķir dizainam vienkāršību un eleganci. Mēbelēm ir klusais aizvēršanās mehānisms, kas nodrošina atvilktņu un durvju lēnu un klusu aizvēršanos. Ar šīs kolekcijas mēbelēm varat izveidot savstarpēji saskaņotu mēbeļu komplektu dažādās mājokļa zonās vai individuāli papildināt jebkuru telpu.