_preke_tiekejo_sandelyje

Kurpju kaste 486681

1
151 
vidēji 12 d.d.
30 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
480 mm
Platums:
900 mm
Dziļums:
400 mm
Plāksnes biezums:
16 mm
Fasādes biezums:
16 mm
Augšējās plāksnes biezums:
16 mm
Vidējais piegādes laiks:
12 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Nav
Bremzes:
Kurpju kastes veids:
  • Aizvērts plaukts
Rokturi:
  • Plastmasa
Krāsa:
  • Antracīts
  • Ozols
Materiāli:
  • LKSP
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
486681
FSC sertifikāts
Klusās aizvēršanas mehānisms
Ražots Eiropas Savienībā

FSC sertifikāts

FSC ir globālā meža apsaimniekošanas sertifikācijas sistēma, kas paredzēta, lai nodrošinātu pareizu mežu apsaimniekošanu. Produkti, kas apzīmēti ar šo marķējumu, nodrošina, ka tie ir ražoti, izmantojot bioloģiski audzētu koksni no ekonomiski dzīvotspējīgiem mežiem. Šis sertifikāts ir īpaši svarīgs mēbeļu ražotājiem - sertifikāts apliecina, ka viņu darbība atbilst noteiktajiem FSC principiem un kritērijiem. Tas patērētājam garantē, ka piedāvātie produkti tiek ražoti saskaņā ar ilgtspējīgas mežsaimniecības principiem.
Lasīt vairāk

Klusās aizvēršanas mehānisms

Šis mehānisms ir īpašs ar to, ka aizsargā durvis un atvilktnes no ātras aizvēršanās. Pateicoties īpašajiem amortizatoriem, durvis un atvilktnes tiek apturētas tieši pirms aizvēršanas un lēnām ievelkas, tāpēc nerada troksni.

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Mēbeļu kolekcija, kuru raksturo mūsdienīgs un praktisks dizains. Kontrastējošā krāsu kombinācija piešķir mēbelēm unikālu un modernu izskatu, kas uzreiz piesaista uzmanību. Kolekcijas mēbelēm ir melni plastmasas rokturi, kas piešķir dizainam vienkāršību un eleganci. Mēbelēm ir klusais aizvēršanās mehānisms, kas nodrošina atvilktņu un durvju lēnu un klusu aizvēršanos. Ar šīs kolekcijas mēbelēm varat izveidot savstarpēji saskaņotu mēbeļu komplektu dažādās mājokļa zonās vai individuāli papildināt jebkuru telpu.