_preke_tiekejo_sandelyje

Mīkstais sols 98019

123 
Nav noliktavā

Apraksts

Izmēri

Augstums:
490 mm
Platums:
400 mm
Garums:
1260 mm
Kāju augstums:
420 mm
Svars:
24 kg
Vidējais piegādes laiks:
5 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Koks
Krāsa:
  • Tumši brūns
  • Rosīgs ozols
Materiāli:
  • Audums
Korpusa materiāls:
  • LKSP
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
98019
Piemērots putekļsūcējiem-robotiem
Ražots Eiropas Savienībā

Piemērots putekļsūcējiem-robotiem

Šī mēbele ir pielāgota robotu putekļsūcējam. Sortimentā arvien vairāk parādās mēbeles ar augstākām kājām, kas paredzētas mājām ar robotu putekļsūcējiem. Šādu mēbeļu kāju augstums ir pielāgots standarta robotu putekļsūcējiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka kāju augstumam jābūt lielākam par 10 cm - tad robots viegli aizsniegs vietas zem mēbelēm un neaizķersies.
Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Mēbeļu kolekcijas vienkāršība, ekskluzīvā forma un piesātinātā fasādes krāsa lieliski iekļaujas dažādos interjeros un patiks gan klasiskā, gan ekskluzīvā dizaina cienītājiem.

Šo mēbeļu fasādēs ir labi saskatāms koka raksts, kas kopā ar "Stirling" ozola krāsu piešķir mājīgumu un siltumu, un kopumu estētiski papildina ērti metāla rokturi. Pateicoties plašajam klāstam, šīs moduļu mēbeles var veiksmīgi pielietot dažādās mājas telpās un kombinēt savā starpā, veidojot individuālajām vajadzībām atbilstošas kombinācijas. Skapju un atvilktņu sistēmas ir pietiekami ietilpīgas, lai nodrošinātu efektīvu dažādu mantu noglabāšanu, un LED apgaismojums skatlogos, piekaramajos plauktos, TV galdiņos un plauktos piešķir romantikas pieskaņu. Šīs kolekcijas vitrīnas ir stiklotas ar rūdītu stiklu, kam ir daudz lielāka pretestība, kā parastajam stiklam. Kolekcijas mēbelēm ir kluss aizvēršanās mehānisms, pateicoties kuram atvilktnes un durvis aizveras viegli, neradot nekādu troksni.