Ieteicams
_preke_tiekejo_sandelyje

Matracis 210593

509 
vidēji 9 d.d.
97 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Kolekcija:
Augstums:
230 mm
Platums:
1600 mm
Garums:
2000 mm
Matrača izmērs:
  • 1600 x 2000 mm
Svars:
33 kg
Vidējais piegādes laiks:
9 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Matrača veids:
  • Atsperu (pocket)
Matrača pārvalks:
  • Noņemams
  • Antialerģiska
  • Pretsēnīšu
  • Mazgājams
  • 3d lentes ap matraci
  • Bambusa
Matrača īpašības:
  • 7 anatomiskās zonas
  • Poliuretāna putas
  • Ortopēdiskas īpašības
  • Divpusējs
  • Elpojošs
  • Filcs
Matrača cietība:
  • Soft
  • Vidējs
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
210600
7 anatomiskās zonas
Antialerģisks
Pretsēnīšu
Bambusa šķiedra
Divpusējs
Mīksts matracis (H2)
Vidējas cietības (H3)
Ortopēdiskas īpašības
"Pocket" atsperes
Poliuretāna putas
Noņemams pārvalks
Ieteicams apgriezt matraci otrādi ik pēc 2-3 mēnešiem
Ieteicams uzstādīt matraci uz līstes gultas režģa
Pārvalks var tikt mazgāts 30° C temperatūrā
"Oeko-Tex" sertifikāts
Elpojošs
Ražots Eiropas Savienībā

7 anatomiskās zonas

Matrača pamatne ir paredzēta, lai vienmērīgi sadalītu ķermeņa svaru un ļautu tam pilnībā atpūsties. Lai uzsvērtu cietības zonas, tiek izmantoti divi atšķirīgi maiguma pildījumi. Matrača visvairāk saspiestās vietas pie pleciem, sēžamvietām un apakšstilbiem ir mīkstākas. Un laukumi pie galvas, vidukļa, augšstilbiem un pēdām ir stingrāki. Šis sadalījums ļauj saglabāt pareizu mugurkaula stāvokli un maksimāli palielināt muskuļu relaksāciju.
Lasīt vairāk

Bambusa šķiedra

Matracim ar dabīgas bambusa šķiedras pārklājumu piemīt īpašs maigums. Tas ļauj gaisam cirkulēt pa visu matrača virsmu, tāpēc miega laikā tiek uzturēta optimāla ķermeņa temperatūra. Bambusa šķiedra mitrumu izgaro vairākas reizes ātrāk nekā kokvilna un tā neuzsūc smakas. Šim apvalkam ir antibakteriālas īpašības, kas aizsargā pret iespējamām alerģiskām reakcijām.
Lasīt vairāk

Divpusējs

Šis matraču veids ir pārāks par parastajiem matračiem, jo ​​tos var izmantot no abām pusēm. Parasti abpusējos matračus iedala divās grupās: viendabīgas un atšķirīgas cietības matračos. Dažādas cietības matračos, matrača viena puse ir cieta, bet otra - vidēji cieta. Visus divpusējos matračus ieteicams pārgriezt uz otru pusi, ik pēc pāris mēnešiem, kas gandrīz dubultos matrača kalpošanas laiku.
Lasīt vairāk

Ortopēdiskas īpašības

Matracis ar ortopēdiskām īpašībām lieliski pielāgojas ķermeņa formām un nodrošina pareizu mugurkaula stāvokli visa miega laikā. Daudzi no šiem matračiem ir izturīgāki, padarot tos lieliski piemērotus cilvēkiem ar muguras sāpēm. Matracis ir paredzēts, lai vienmērīgi sadalītu ķermeņa svaru un novērstu spiediena punktu veidošanos kaklā, mugurā un gurnos.
Lasīt vairāk

"Pocket" atsperes

Katra mēbelē esošā atspere ir ievietota atsevišķā somā. Pateicoties šai funkcijai, katra atspere pārvietojas atsevišķi un nepārraida kustības tuvumā guļošam cilvēkam. Somas, kas ieskauj atsperes, pasargā tās no čīkstēšanas. Ievelkamās atsperes atbalsta ķermeni tieši tur, kur jūtama vislielākā slodze, un miega laikā nodrošina mugurkaula pareizu stāvokli. Šāda veida atsperes nodrošina lielisku gaisa cirkulāciju, pateicoties kam mēbelēm piemīt dzesēšanas īpašības.
Lasīt vairāk

Poliuretāna putas

Poliuretāna putas vai putas ir īpaši viegls materiāls, kas vienmērīgi sadala ķermeņa svaru un palīdz uzturēt mugurkaulu pareizajā stāvoklī. Šiem matračiem nav lielas gaisa caurlaidības, tāpēc, lai pēc iespējas ilgāk saglabātu matrača sākotnējās īpašības, ieteicams to pagriezt uz otru pusi pēc iespējas biežāk.

"Oeko-Tex" sertifikāts

"Oeko-Tex" ir testēšanas un sertifikācijas sistēma, kas nodrošina, ka audumos netiek izmantotas kaitīgas vielas. Jo vairāk audums nonāk saskarē ar ādu, jo augstāki standarti tām tiek noteikti. Lai iegūtu šo sertifikātu, tiek novērtēts viss matracis: pārvalks, šujamie diegi un dažādi aksesuāri (pogas, rāvējslēdzējs utt.). Matračos ar šo sertifikātu nav kaitīgu vielu, kas var izraisīt alerģiju.
Lasīt vairāk

Matrača kopšana

Lai Jūsu matracis kalpotu ilgāk, ir vērts zināt dažas būtiskas lietas par to, kā to pareizi kopt. Kādas darbības var palīdzēt saglabāt matrača sākotnējo formu?


• Matraci ieteicams apgriezt uz otru pusi ik pēc 2-3 mēnešiem.

• Vēlams izmantot gultas režģi ar atstarpēm kas ir ne vairāk kā 3 cm.


Svarīgi ņemt vērā, ka matrača bedrītes,kas parādās pēc iegulšanās (apmēram 2 cm), netiek uzskatītas par rūpnīcas defektu.

Lasīt vairāk

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas