Ieteicams
_preke_tiekejo_sandelyje

Gulta 439895

411 
vidēji 9 d.d.
Papildu preces:
100 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
630 mm
Guļamās daļas augstums:
340 mm
Platums:
970 mm
Garums:
2050 mm
Gultas kastes izmēri:
180 x 890 x 800 mm
Piemērots matracim:
  • 900 x 2000 mm
Svars:
49 kg
Vidējais piegādes laiks:
9 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Kājas:
  • Nav
Matracis:
  • Nav
Režģis:
Režģa veids:
  • Bez rāmja
Gultas veļas kaste:
Daudzpusīga mēbele:
Krāsa:
  • Balts
Materiāli:
  • Koks
Koks:
  • Priede
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
439895
Gulta ar režģi
Ar veļas kasti
Divstāvu gultas no dabīgā koka
Universāla mēbele
Ražots Eiropas Savienībā
Koks

Divstāvu gultas no dabīgā koka

Šo mēbeļu ražošanā tiek izmantotas sertificētas kokapstrādes tehnoloģijas. Tas nozīmē, ka mēbelēs tiek izmantots tikai dabīgs koks, kas atbilst mēbeļu izturības un drošības prasībām. Ražošanas laikā izmantotajiem materiāliem, piemēram, lakai vai organiskajām akrila krāsām, ir drošības standarti - neizraisa alerģiskas reakcijas. Turklāt mēbeles ir pārklātas ar trīs krāsas kārtām, kas nodrošina papildu virsmas aizsardzību.
Lasīt vairāk

Universāla mēbele

Universālas mēbeles ir lieliska izvēle tiem, kas šaubās par izvēlēto mēbeļi. Mēbeles ar šo funkciju var salikt kā uz labo, tā arī uz kreiso pusi. Pirms mēbeļu montāžas Jūs varēsiet mierīgi padomāt par to, kura puse Jums būtu piemērotākā, un viegli pielāgot mēbeles Jūsu izvēlei.

Ieteicams

Šo produktu iesaka mūsu komanda. Ko tas nozīmē?

Mūsu mājaslapā ir pieejami tūkstošiem dažādu mēbeļu modeļu no simtiem dažādu piegādātāju, tāpēc ir gandrīz neiespējami fiziski pārbaudīt visus produktus pirms to izlikšanas mūsu interneta veikalā. Taču šo konkrēto preci vai tās piegādātāju mūsu komanda iesaka, ņemot vērā daudzus faktorus: izmantoto materiālu kvalitāte, laba cenas un kvalitātes attiecība, zems garantijas apkalpošanas situāciju apjoms, iepakojums, iepriekšējā pārdošanas vēsture. Mēs pastāvīgi pārskatām savus ieteikumus, lai Jūs varētu būt pārliecināti, ka esat izvēlējies labāko produktu.

Lasīt vairāk

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Specializējas tikai bērnu mēbeļu ražošanā. Mēbeles tiek izgatavotas no dabīgā koka. Ražošanai lieto tikai ekoloģisku koku. Pulēšana atbilst Eiropas standartiem- zema metāla izmantošana bērnu produktos. Mēbeles tiek pārklātas ar 3 krāsu slāņiem, kuri pasargā mēbeles no skrāpējumiem un netīrumiem, tiek izmantotas organiskas krāsas (akrila, uz ūdens bāzes).

Līdzīgas preces